Магични услуги и помош од магионичарот Аманар црна магија и љубовна магија

Јас се викам Андреј Анатолиевич Балабан, но во светот на магијата сум познат како Аманар. Роден сум на 18 јануари 1979 година во живописниот град Одеса, Украина. Од април 2024 година, јас сум автор на две значајни серии книги: „Академијата за црна магија“ и „Практична езотерична психологија“. Мојот уникатен придонес вклучува учество во шестата сезона на украинската верзија на „Битката на психиците: Црното против белото“, која се одржа во 2010 година. Професионално се развив во областа на практичната и клиничката психологија (магистер ), како и психотерапија, без занемарување на црната магија, каде што одржувам приватна ординација повеќе од 25 години.

Мојата прва серија книги, „Академијата за црна магија“, опфаќа дела почнувајќи од „Вишата церемонијална црна магија“ во два дела од 2002 година, проследени со „22 лекции за вештерство“ од 2010 година и завршувајќи со „Прирачник за вештерство“ и „Волшебниците се создаваат, не се раѓаат“ во 2019 година. Сите се објавени на руски јазик, со „Практичен курс за виша магија“ преведен на 25 јазици и достапен за продажба под името „Црна магија“. Мојата втора серија, „Практична езотерична психологија“, вклучува пет книги, меѓу кои „Експресна дијагностика за клетви, љубовни магии и поседувања“, „Тест за магични способности“, „77 апели до високото јас“, „Односи и нивните перспективи“. : Дијалог со потсвеста“ и „Исцелување преку моќта на магијата“. Моментално работам на три нови публикации: „Мојата професија како волшебник“, „Карма дијагностика“ и „Некромантична психотерапија“.

Ако ви треба помош во областа на практичната магија, слободно посегнете. Подготвен сум да понудам консултација за да проценам како можам да ви помогнам. Мојата работа не е ограничена со географија, религиозни убедувања или сексуална ориентација. Може да очекувате целосна претплата за услугите од 500 евра па нагоре, во зависност од условите и сложеноста на работата. Консултациите вклучуваат дискусија за вашиот проблем преку е-пошта или текстуални пораки, каде што треба да го опишете посакуваниот исход.

Важно е да се разбере дека моите консултации не опфаќаат лични односи, идни настани или дијагностика на клетви без претходна исплата од 100 евра.

Имам за цел да им помогнам на моите клиенти да ги постигнат посакуваните резултати преку магична работа. Мојата приватна ординација може да се пофали со бројни иновативни методи кои овозможуваат без грешки и брзо исполнување на нарачката. Искреноста и интегритетот кон моите клиенти се моите основни принципи, кои ми овозможуваат да воспоставам партнерства со многу од нив и да привлечам нови клиенти преку препораки.

Секој што ќе одлучи да ги користи моите услуги автоматски добива магична заштита како подарок. Не ја пропуштајте можноста да побарате итна помош за вашите магични потреби.

За да ме контактирате, користете ја е-поштата [email protected] или телефон +37257323296 (WhatsApp, Viber, Telegram). Пиши ми на твојот мајчин јазик. Важно е веднаш да испратите фотографии и имиња на сите вклучени во вашиот проблем, како и да го наведете посакуваниот исход. Вашето барање ќе се постапува со апсолутна доверливост.
Посетете ја мојата официјална веб-страница на англиски јазик: lovespell.eu