Magiese dienste en bystand van die towenaar Amanar swart magie en liefdesspel

My naam is Andrey Anatolievich Balaban, maar in die wêreld van magie staan ek bekend as Amanar. Ek is op 18 Januarie 1979 in die skilderagtige stad Odessa, Oekraïne, gebore. Vanaf April 2024 is ek die skrywer van twee belangrike boekreekse: «The Academy of Black Magic» en «Practical Esoteric Psychology.» My unieke bydrae sluit in deelname aan die sesde seisoen van die Oekraïense weergawe van «The Battle of the Psychics: Black vs. White,» wat in 2010 plaasgevind het. Ek het professioneel ontwikkel in die velde van praktiese en kliniese sielkunde (met ‘n meestersgraad). ), sowel as psigoterapie, sonder om swart magie af te skeep, waar ek al meer as 25 jaar ‘n privaat praktyk onderhou het.

My eerste boekreeks, «The Academy of Black Magic,» bestaan uit werke wat begin met «The Higher Seremonial Black Magic» in twee dele vanaf 2002, gevolg deur «22 Lessons in Witchcraft» van 2010, en eindig met «The Handbook of Witchcraft» en «Wizards Are Made, Not Born» in 2019. Almal word in Russies gepubliseer, met «The Practical Course in Higher Magic» vertaal in 25 tale en beskikbaar vir verkoop onder die naam «Black Magic.» My tweede reeks, «Praktiese Esoteriese Sielkunde,» sluit vyf boeke in, onder andere «Express Diagnostics for Curses, Love Spells, and Possessions,» «Toets for Magical Abilities,» «77 Appeals to the Higher Self,» «Verhoudings en hul vooruitsigte.» : ‘n Dialoog met die onderbewussyn,» en «Genes deur die krag van magie.» Ek werk tans aan drie nuwe publikasies: «My beroep as ‘n towenaar,» «Karma Diagnostics,» en «Necromantic Psychotherapy.»

As jy hulp nodig het op die gebied van praktiese magie, kontak gerus. Ek is gereed om ‘n konsultasie aan te bied om te evalueer hoe ek jou kan help. My werk word nie beperk deur geografie, godsdienstige oortuigings of seksuele oriëntasie nie. U kan volle vooruitbetaling verwag vir dienste vanaf 500 euro en hoër, afhangende van die bepalings en kompleksiteit van die werk. Konsultasies sluit in die bespreking van jou kwessie deur e-pos of teksboodskappe, waar jy die gewenste uitkoms moet beskryf.

Dit is belangrik om te verstaan dat my konsultasies nie persoonlike verhoudings, toekomstige gebeure of vloekdiagnostiek dek sonder ‘n voorafbetaling van 100 euro nie.

Ek poog om my kliënte te help om hul gewenste resultate te bereik deur magiese werk. My privaat praktyk spog met talle innoverende metodes wat voorsiening maak vir foutvrye en vinnige uitvoering van bestellings. Eerlikheid en integriteit teenoor my kliënte is my kernbeginsels, wat my in staat stel om vennootskappe met baie van hulle te vestig en nuwe kliënte te lok deur aanbevelings.

Almal wat besluit om my dienste te gebruik, ontvang outomaties magiese beskerming as geskenk. Moenie die geleentheid misloop om onmiddellike hulp vir jou magiese behoeftes te soek nie.

Om my te kontak, gebruik die e-pos [email protected] of skakel +37257323296 (WhatsApp, Viber, Telegram). Skryf vir my in jou moedertaal. Dit is belangrik om onmiddellik foto’s en name te stuur van almal wat by jou kwessie betrokke is, asook die verlangde uitkoms te spesifiseer. Jou versoek sal met absolute vertroulikheid hanteer word.
Besoek my Engelstalige amptelike webwerf: lovespell.eu