Magijske usluge i pomoć mađioničara Amanar acrna magija i ljubavna čarolija

Moje ime je Andrey Anatolievich Balaban, ali u svijetu magije, poznat sam kao Amanar. Rođen sam 18. januara 1979. godine u živopisnom gradu Odesi u Ukrajini. Od aprila 2024. godine sam autor dva značajna serijala knjiga: „Akademija crne magije“ i „Praktična ezoterična psihologija“. Moj jedinstveni doprinos uključuje učešće u šestoj sezoni ukrajinske verzije «Bitke vidovnjaka: Crni protiv bijelih», koja se odigrala 2010. Profesionalno sam se razvio u oblasti praktične i kliničke psihologije (imam magisterij ), kao i psihoterapiju, ne zanemarujući crnu magiju, gdje vodim privatnu praksu preko 25 godina.

Moja prva serija knjiga, „Akademija crne magije“, sastoji se od dela počevši od „Više ceremonijalne crne magije“ u dva dela iz 2002. godine, zatim „22 lekcije iz veštičarenja“ iz 2010. i završavajući sa „Priručnikom veštičarenja“ i «Čarobnjaci se prave, a ne rađaju» 2019. Svi su objavljeni na ruskom, a «Praktični kurs više magije» je preveden na 25 jezika i dostupan za prodaju pod nazivom «Crna magija». Moja druga serija, «Praktična ezoterična psihologija», uključuje pet knjiga, među kojima su «Ekspresna dijagnostika za kletve, ljubavne čarolije i posede», «Test za magične sposobnosti», «77 apela na više ja», «Odnosi i njihovi izgledi : Dijalog s podsviješću» i «Iscjeljivanje snagom magije.» Trenutno radim na tri nove publikacije: «Moja profesija čarobnjaka», «Dijagnostika karme» i «Nekromantska psihoterapija».

Ako vam je potrebna pomoć u području praktične magije, slobodno se obratite. Spreman sam ponuditi konsultacije kako bih procijenio kako vam mogu pomoći. Moj rad nije ograničen zemljopisom, religijskim uvjerenjima ili seksualnom orijentacijom. Možete očekivati punu pretplatu za usluge od 500 eura pa naviše, u zavisnosti od uslova i složenosti posla. Konsultacije uključuju raspravu o vašem problemu putem e-pošte ili tekstualnih poruka, gdje trebate opisati željeni ishod.

Važno je shvatiti da moje konsultacije ne pokrivaju lične odnose, buduće događaje ili dijagnostiku prokletstva bez prethodne uplate od 100 eura.

Cilj mi je pomoći svojim klijentima da postignu željene rezultate kroz magijski rad. Moja privatna ordinacija se može pohvaliti brojnim inovativnim metodama koje omogućavaju bez greške i brzo ispunjenje narudžbi. Iskrenost i integritet prema mojim klijentima su moji osnovni principi koji mi omogućavaju da uspostavim partnerske odnose sa mnogima od njih i privučem nove klijente kroz preporuke.

Svi koji odluče da koriste moje usluge automatski dobijaju magijsku zaštitu na poklon. Ne propustite priliku da odmah potražite pomoć za svoje magične potrebe.

Da me kontaktirate, koristite mejl [email protected] ili telefon +37257323296 (WhatsApp, Viber, Telegram). Pišite mi na svom maternjem jeziku. Važno je da odmah pošaljete fotografije i imena svih uključenih u vaš problem, kao i da navedete željeni ishod. Vaš zahtjev će biti obrađen uz apsolutnu povjerljivost.
Posjetite moju službenu web stranicu na engleskom jeziku: lovespell.eu