Serveis màgics i assistència del mag Amanar màgia negra i encanteri d’amor

Em dic Andrey Anatolievich Balaban, però en el món de la màgia em coneixen com Amanar. Vaig néixer el 18 de gener de 1979 a la pintoresca ciutat d’Odessa, Ucraïna. A l’abril de 2024, sóc l’autor de dues sèries de llibres importants: «The Academy of Black Magic» i «Practical Esoteric Psychology». La meva contribució única inclou participar en la sisena temporada de la versió ucraïnesa de «La batalla dels psíquics: negre contra blanc», que va tenir lloc l’any 2010. M’he desenvolupat professionalment en els camps de la psicologia pràctica i clínica (tenint un màster ), així com la psicoteràpia, sense deixar de banda la màgia negra, on he mantingut una consulta privada des de fa més de 25 anys.

La meva primera sèrie de llibres, «The Academy of Black Magic», inclou obres que comencen amb «The Higher Ceremonial Black Magic» en dues parts del 2002, seguides de «22 Lessons in Witchcraft» del 2010 i que acaben amb «The Handbook of Witchcraft». i «Els mags es fan, no neixen» el 2019. Tots es publiquen en rus, amb «El curs pràctic de màgia superior» traduït a 25 idiomes i disponible per a la venda amb el nom de «Màgia Negra». La meva segona sèrie, «Psicologia esotèrica pràctica», inclou cinc llibres, entre ells «Diagnòstic exprés de malediccions, encanteris d’amor i possessions», «Prova d’habilitats màgiques», «77 apel·lacions al jo superior», «Relacions i les seves perspectives». : Un diàleg amb el subconscient» i «La curació mitjançant el poder de la màgia». Actualment estic treballant en tres noves publicacions: «La meva professió com a bruixot», «Diagnòstic del karma» i «Psicoteràpia nigromàntica».

Si necessiteu ajuda en l’àmbit de la màgia pràctica, no dubteu a posar-vos en contacte. Estic preparat per oferir una consulta per avaluar com puc ajudar-te. El meu treball no està limitat per la geografia, les creences religioses o l’orientació sexual. Podeu esperar un prepagament complet per a serveis a partir de 500 euros, depenent dels termes i la complexitat de l’obra. Les consultes inclouen discutir el vostre problema per correu electrònic o missatges de text, on haureu de descriure el resultat desitjat.

És important entendre que les meves consultes no cobreixen relacions personals, esdeveniments futurs o diagnòstics de malediccions sense un pagament previ de 100 euros.

El meu objectiu és ajudar els meus clients a aconseguir els resultats desitjats mitjançant un treball màgic. La meva consulta privada compta amb nombrosos mètodes innovadors que permeten un compliment ràpid i sense errors de les comandes. L’honestedat i la integritat cap als meus clients són els meus principis bàsics, que em permeten establir associacions amb molts d’ells i atraure nous clients mitjançant recomanacions.

Tothom que decideixi utilitzar els meus serveis reben automàticament protecció màgica com a regal. No perdis l’oportunitat de buscar ajuda immediata per a les teves necessitats màgiques.

Per contactar amb mi, utilitzeu el correu electrònic [email protected] o el telèfon +37257323296 (WhatsApp, Viber, Telegram). Escriu-me en la teva llengua materna. És important enviar immediatament fotos i noms de tots els implicats en el vostre problema, així com especificar el resultat desitjat. La seva sol·licitud serà tractada amb absoluta confidencialitat.
Visiteu el meu lloc web oficial en anglès: lovespell.eu