Shërbime magjike dhe ndihmë nga magjistari Amanar magji e zezë dhe magji dashurie

Emri im është Andrey Anatolievich Balaban, por në botën e magjisë jam i njohur si Amanar. Kam lindur më 18 janar 1979 në qytetin e bukur Odessa, Ukrainë. Në këtë moment, prill 2024, unë jam autori i dy serive të rëndësishme librash: «Akademia e Magjisë së Zi» dhe «Psikologjia Ezoterike Praktike». Unikaliteti im qëndron në pjesëmarrjen në sezonin e gjashtë të versionit ukrainas të «Betejës së Parashikuesve: të Zi kundër të Bardhëve», i cili u zhvillua në vitin 2010. Unë zhvillohem profesionalisht në fushat e psikologjisë praktike dhe klinike (me gradën e magjistraturës), si dhe psikoterapisë, duke mos harruar magjinë e zezë, në të cilën kam një praktikë private që prej 25 vitesh.

Seria ime e parë e librave «Akademia e Magjisë së Zi» përfshin punën time, duke filluar nga «Magjia e Lartë Seremoniale e Zi» në dy pjesë që datojnë nga viti 2002, duke vazhduar me «22 mësimet e shkëputjes» në vitin 2010 dhe duke përfunduar me «Librin e Tavolinës së Shpellës» dhe «Magjistarët nuk lindin, bëhen magjistarë» në vitin 2019. Të gjitha janë botuar në gjuhën ruse, ndërsa «Kursi Praktik i Magjisë së Lartë» është përkthyer në 25 gjuhë dhe është në dispozicion për shitje nën emrin «Magjia e Zi». Seria ime e dytë «Psikologjia Ezoterike Praktike» përfshin pesë libra, duke përfshirë «Diagnozën Ekspres të Shpellës, Prerjes dhe Përplasjes», «Testin për Praninë e Aftësive Magjike», «77 Apelime për të Lartën Egot», «Marrëdhëniet dhe Perspektivat e tyre: Dialogu me Nënvetën» dhe «Shërimi me Fuqinë e Magjisë». Tani jam duke punuar në tre botime të reja «Profesioni im: Shpellari», «Diagnoza e Karmës» dhe «Psikoterapia Nekromantike».

Nëse keni nevojë për ndihmë në fushën e magjisë praktike, mos hezitoni të më kontaktoni. Jam gati të ofroj konsultim për të vlerësuar si mund të ndihmoj në rastin tuaj. Punën time nuk e kufizojnë gjeografia, feja ose orientimi seksual. Mund të keni besim të plotë në pagesën paraprake për punën time, e cila fillon nga 500 euro dhe më shumë, në varësi të kohëzgjatjes dhe kompleksitetit të punës. Konsultimi përfshin diskutimin e problematikës suaj përmes postës elektronike ose mesazheve tekstuale, ku duhet të përshkruani rezultatin e dëshiruar.

Është e rëndësishme të kuptohet se konsultimet e mia nuk trajtojnë marrëdhëniet personale, ngjarjet e ardhshme ose diagnozën e shpellës pa pagesë paraprake, e cila kushton 100 euro.

Përpjekjet e mia janë të ndihmoj klientët e mi të arrijnë rezultatet e dëshiruara përmes punës magjike. Praktika ime private ofron shumë metoda inovative që mundësojnë që porositë të përmbushen pa gabime dhe në periudha të shkurtëra kohore. Qasja e drejtë dhe ndërkujdesja janë parimet kryesore të mia, të cilat më kanë lejuar të ndërtoj marrëdhënie bashkëpunimi me shumë klientë dhe, falë rekomandimeve, tërheqja e klientëve të rinj.

Çdo person që zgjedh të përdor shërbimet e mia automatikisht merr mbrojtje magjike si dhuratë. Mos e humbni mundësinë për të kërkuar ndihmë të menjëhershme për nevojat tuaja magjike.

Për të më kontaktuar, përdorni postën elektronike [email protected] ose numrin +37257323296 (WhatsApp, Viber, Telegram). Më shkruani në gjuhën tuaj të natyralizuar. Është e rëndësishme të dërgoni menjëherë fotografi dhe emra të të gjithë personave që janë përfshirë në problemet tuaja, si dhe të specifikoni rezultatin e dëshiruar. Kërkesa juaj do të trajtohet me konfidencialitet absolut.
Faqja ime zyrtare në anglisht: lovespell.eu