Магијске услуге и помоћ магичара Аманар ацрна магија и љубавна чаролија

Зовем се Андреј Анатолијевич Балабан, али у свету магије сам познат као Аманар. Рођен сам 18. јануара 1979. године у живописном граду Одеси у Украјини. Од априла 2024. године сам аутор две значајне серије књига: „Академија црне магије“ и „Практична езотерична психологија“. Мој јединствени допринос укључује учешће у шестој сезони украјинске верзије „Битке видовњака: Црни против белог“, која се одиграла 2010. Професионално сам се развио у области практичне и клиничке психологије (имам магистарску диплому ), као и психотерапију, не занемарујући црну магију, где водим приватну праксу преко 25 година.

Моја прва серија књига, „Академија црне магије“, састоји се од дела почевши од „Више церемонијалне црне магије“ у два дела из 2002. године, затим „22 лекције из вештичарења“ из 2010. и завршавајући са „Приручником вештичарења“ и „Чаробњаци се праве, а не рађају“ 2019. Сви су објављени на руском језику, а „Практични курс више магије“ је преведен на 25 језика и доступан за продају под називом „Црна магија“. Моја друга серија, «Практична езотерична психологија», укључује пет књига, међу којима су «Експресна дијагностика за клетве, љубавне чини и поседовања», «Тест за магичне способности», «77 апела на више Ја», «Односи и њихови изгледи : Дијалог са подсвести“, и „Лечење снагом магије“. Тренутно радим на три нове публикације: „Моја професија чаробњака“, „Дијагностика карме“ и „Некромантичка психотерапија“.

Ако вам је потребна помоћ у области практичне магије, слободно се обратите. Спреман сам да понудим консултације да проценим како могу да вам помогнем. Мој рад није ограничен географијом, верским уверењима или сексуалном оријентацијом. Можете очекивати пуну претплату за услуге од 500 евра па навише, у зависности од услова и сложености посла. Консултације укључују дискусију о вашем проблему путем е-поште или текстуалних порука, где треба да опишете жељени исход.

Важно је разумети да моје консултације не покривају личне односе, будуће догађаје или дијагностику проклетства без претходне уплате од 100 евра.

Циљ ми је да помогнем својим клијентима да постигну жељене резултате кроз магијски рад. Моја приватна ординација се може похвалити бројним иновативним методама које омогућавају без грешке и брзо испуњење поруџбине. Искреност и интегритет према мојим клијентима су моји основни принципи који ми омогућавају да успоставим партнерске односе са многима од њих и привучем нове клијенте кроз препоруке.

Свако ко одлучи да користи моје услуге аутоматски добија магичну заштиту на поклон. Не пропустите прилику да одмах потражите помоћ за своје магичне потребе.

Да ме контактирате, користите мејл аманармагиц@гмаил.цом или телефон +37257323296 (ВхатсАпп, Вибер, Телеграм). Пишите ми на свом матерњем језику. Важно је да одмах пошаљете фотографије и имена свих укључених у ваш проблем, као и да наведете жељени исход. Ваш захтев ће бити обрађен уз апсолутну поверљивост.
Посетите моју званичну веб страницу на енглеском језику: ловеспелл.еу