Maagilised teenused ja abi mustkunstnik Amanar iltmust maagia ja armastusloits

Minu nimi on Andrei Anatolievitš Balaban, kuid maagia maailmas tuntakse mind kui Amanar. Sündisin 18. jaanuaril 1979 maalilises Odessa linnas Ukrainas. 2024. aasta aprilli seisuga olen kahe märkimisväärse raamatusarja autor: «Musta maagia akadeemia» ja «Praktiline esoteeriline psühholoogia». Minu ainulaadseks panuseks on osalemine ukrainakeelse versiooni «Selgeltnägijate lahing: must valge vastu» kuuendal hooajal, mis toimus 2010. aastal. Olen erialaselt arenenud praktilise ja kliinilise psühholoogia valdkonnas (oma magistrikraadi ), samuti psühhoteraapiat, jätmata tähelepanuta musta maagiat, kus olen pidanud erapraksist üle 25 aasta.

Minu esimene raamatusari «Musta maagia akadeemia» sisaldab teoseid, mis algavad «Kõrgema tseremoniaalse musta maagiaga» kahes osas aastast 2002, millele järgneb «22 nõiduse õppetundi» aastast 2010 ja lõpetades «Nõiakunsti käsiraamatuga». ja «Võlureid tehakse, mitte ei sünni» 2019. aastal. Kõik on välja antud vene keeles, «Kõrgema maagia praktiline kursus» on tõlgitud 25 keelde ja on müügil nime all «Must maagia». Minu teine sari «Praktiline esoteeriline psühholoogia» sisaldab viit raamatut, nende hulgas «Needuste, armastusloitsude ja varanduse kiirdiagnostika», «Maagiliste võimete test», «77 pöördumist kõrgemale minale», «Suhted ja nende väljavaated». : Dialoog alateadvusega» ja «Tervendamine maagia jõul». Töötan praegu kolme uue väljaandega: «Minu elukutse nõiana», «Karma diagnostika» ja «Nekromantiline psühhoteraapia».

Kui vajate praktilise maagia vallas abi, võtke julgelt ühendust. Olen valmis pakkuma konsultatsiooni, et hinnata, kuidas saan teid aidata. Minu tööd ei piira geograafia, usulised tõekspidamised ega seksuaalne sättumus. Teenuste eest alates 500 eurost on oodata täismahus ettemaksu olenevalt töö tingimustest ja keerukusest. Konsultatsioonid hõlmavad teie probleemi arutamist meili või tekstisõnumite kaudu, kus peaksite kirjeldama soovitud tulemust.

Oluline on mõista, et minu konsultatsioonid ei hõlma isiklikke suhteid, tulevikusündmusi ega needusdiagnostikat ilma eelneva 100 euro tasumata.

Minu eesmärk on aidata oma klientidel saavutada soovitud tulemusi läbi maagilise töö. Minu erapraksises on palju uuenduslikke meetodeid, mis võimaldavad tellimusi veatult ja kiiresti täita. Ausus ja ausus oma klientide suhtes on minu põhiprintsiibid, mis võimaldavad mul paljudega neist partnerlussuhteid luua ja soovituste kaudu uusi kliente meelitada.

Kõik, kes otsustavad minu teenuseid kasutada, saavad automaatselt kingituseks maagilise kaitse. Ärge jätke kasutamata võimalust otsida viivitamatut abi oma maagiliste vajaduste rahuldamiseks.

Minuga ühenduse võtmiseks kasutage meiliaadressi [email protected] või telefoni +37257323296 (WhatsApp, Viber, Telegram). Kirjutage mulle oma emakeeles. Oluline on kohe saata kõigi probleemiga seotud isikute fotod ja nimed ning täpsustada soovitud tulemus. Teie taotlust käsitletakse täiesti konfidentsiaalselt.
Külastage minu ingliskeelset ametlikku veebisaiti: lovespell.eu