Burvju pakalpojumi un palīdzība no burvja Amanar amelnā maģija un mīlestības burvestība

Mani sauc Andrejs Anatoļjevičs Balabans, bet maģijas pasaulē esmu pazīstams kā Amanārs. Esmu dzimis 1979. gada 18. janvārī gleznainajā Odesas pilsētā Ukrainā. No 2024. gada aprīļa esmu autors divām nozīmīgām grāmatu sērijām: «Melnās maģijas akadēmija» un «Praktiskā ezotēriskā psiholoģija». Mans unikālais ieguldījums ietver piedalīšanos 2010. gadā ukraiņu versijas «Ekstrasensu kaujas: Melns pret balto» sestajā sezonā. Esmu profesionāli pilnveidojies praktiskās un klīniskās psiholoģijas jomās (maģistra grāds). ), kā arī psihoterapija, neatstājot novārtā melno maģiju, kur esmu uzturējusi privātpraksi vairāk nekā 25 gadus.

Mana pirmā grāmatu sērija «Melnās maģijas akadēmija» ietver darbus, sākot ar «Augstāko ceremoniju melnā maģija» divās daļās no 2002. gada, kam seko «22 Lessons in Witchcraft» no 2010. gada un beidzot ar «Raganības rokasgrāmatu». un «Burvi ir radīti, nevis dzimuši» 2019. gadā. Visi ir publicēti krievu valodā, un «Praktiskais kurss augstākās maģijas jomā» ir tulkots 25 valodās un pieejams pārdošanai ar nosaukumu «Melnā maģija». Mana otrā sērija «Praktiskā ezotēriskā psiholoģija» ietver piecas grāmatas, tostarp «Express diagnostika lāstiem, mīlestības burvestībām un īpašumiem», «Maģisko spēju pārbaude», «77 aicinājumi uz augstāko Es», «Attiecības un to izredzes : Dialogs ar zemapziņu» un «Dziedināšana ar burvju spēku». Šobrīd strādāju pie trim jaunām publikācijām: «Mana burvja profesija», «Karmas diagnostika» un «Nekromantiskā psihoterapija».

Ja jums nepieciešama palīdzība praktiskās maģijas jomā, droši sazinieties. Esmu gatavs piedāvāt konsultāciju, lai izvērtētu, kā varu jums palīdzēt. Manu darbu neierobežo ģeogrāfija, reliģiskie uzskati vai seksuālā orientācija. Jūs varat sagaidīt pilnu priekšapmaksu par pakalpojumiem, sākot no 500 eiro un vairāk, atkarībā no darba termiņiem un sarežģītības. Konsultācijas ietver jūsu problēmas apspriešanu, izmantojot e-pastu vai īsziņas, kurās jums jāapraksta vēlamais rezultāts.

Ir svarīgi saprast, ka manas konsultācijas neaptver personiskās attiecības, nākotnes notikumus vai lāstu diagnostiku bez iepriekšējas samaksas 100 eiro apmērā.

Es cenšos palīdzēt saviem klientiem sasniegt vēlamos rezultātus, izmantojot maģisku darbu. Mana privātprakse lepojas ar daudzām novatoriskām metodēm, kas ļauj bez kļūdām un ātri izpildīt pasūtījumus. Godīgums un godīgums pret saviem klientiem ir mani pamatprincipi, kas ļauj izveidot partnerattiecības ar daudziem no viņiem un ar ieteikumu palīdzību piesaistīt jaunus klientus.

Ikviens, kurš nolemj izmantot manus pakalpojumus, automātiski saņem dāvanā maģisku aizsardzību. Nepalaidiet garām iespēju nekavējoties meklēt palīdzību savām maģiskajām vajadzībām.

Lai sazinātos ar mani, izmantojiet e-pastu [email protected] vai tālruni +37257323296 (WhatsApp, Viber, Telegram). Raksti man savā dzimtajā valodā. Ir svarīgi nekavējoties nosūtīt fotoattēlus un visu, kas saistīti ar jūsu problēmu, vārdus, kā arī norādīt vēlamo rezultātu. Jūsu pieprasījums tiks apstrādāts ar absolūtu konfidencialitāti.
Apmeklējiet manu oficiālo vietni angļu valodā: lovespell.eu